Macron waarschuwt Azië: Oekraïense oorlog is ook jullie probleem

Source: Macron waarschuwt Azië: Oekraïense oorlog is ook jullie probleem | Leidsch Dagblad

“De Franse president Emmanuel Macron heeft Aziatische landen vrijdag tijdens een top van het Aziatische handelsorgaan APEC gewaarschuwd dat “de oorlog in Oekraïne ook jullie probleem is”. Hij vraagt meer landen in de regio het conflict te veroordelen zoals dat al door talloze Westerse landen is gedaan.”

Een dijenkletser van de bovenste plank! Het westen heeft te weinig landen “die het conflict in de regio veroordelen”. 

Het westen, dat haar geldsysteem uiteen ziet vallen en daarom afstevent op verder verval, probeert met man en macht een kunstmatige eenheid in het leven te roepen. Het woord “kunstmatig” (evenals “propaganda”) loopt als een rode draad door de geschiedenis van de afgelopen 60 jaar.

De “rest van de wereld” hoeft alleen maar af te wachten, is niet genoodzaakt partij te kiezen en heeft al meerdere samenwerkingsverbanden opgericht om zich te wapenen tegen dat westerse verval, en vooral: voor de rest van de wereld is er geen enkele noodzaak om actief of zelfs agressief te worden. Elke actie en agressie wordt door het westen via escalatie geprovoceerd.

Om elk misverstand uit te sluiten is het van belang om te weten dat alle generaties “democraten” sinds de tweede wereldoorlog eraan meewerkten om een EINDIGEND geldstelsel op te bouwen, te stimuleren, te promoten en in stand te houden en dat ZIJ het dus waren en zijn, die de huidige en komende chaos te verantwoorden hebben, inclusief de vernietiging van de natuurlijke, logische orde… -DGZ-