Man (33) verdronken in plas Helmond

Source: Man (33) verdronken in plas Helmond | Binnenland | Telegraaf.nl

“Een 33-jarige man uit Algerije is dinsdag verdronken in een plas aan de Raktweg in Helmond… De politie zei eerder al dat de man, die geen vaste woon- of verblijfplaats had, waarschijnlijk in de problemen is geraakt tijdens het zwemmen.” 

Een Algerijn in Nederland zonder vaste woon- en verblijfplaats…

Hier wordt dan over bericht alsof het de normaalste zaak van de wereld zou zijn. De onbeantwoorde vragen van onze kant en ook van vele anderen zijn steeds: Hoe komt die hier? Wat doet die hier? Hoe bestrijdt hij zijn levensonderhoud? Wie gaf hem toestemming om naar Nederland te komen? Waarom geen registratie hier? 

Dit soort onbeantwoorde vragen geven aan dat met name West-Europese landen allang geen reguliere orde meer kennen. het is -zoals we eerder vaststelden – de kunstsamenleving die men speciaal voor ons installeerde, waarin anderen echter niet hoeven te leven, en waarin de voor ons geldende regels en voorschriften voor hen ook niet gelden.

Heel veel afstand nemen van die georganiseerde chaos met het doel de sociale orde te ondermijnen, blijkt vrijwel elke dag weer de juiste beslissing te zijn… -DGZ-