„Mega-criminaliteit onder de pet gehouden”

PVV-leider Geert Wilders is woedend dat criminele asielzoekers straffeloos in de fout blijken te gaan en dat cijfers daarover onder de pet zijn gehouden. „Schandelijk!”

Bron: „Mega-criminaliteit onder de pet gehouden”

D66-Kamerlid Maarten Groothuizen reageert eveneens ontsteld… “criminelen en overlastgevers moeten altijd aangepakt worden.”

Het gaat niet gebeuren. Jarenlang hebben ze het toegestaan, net gedaan alsof er niets aan de hand was, de feiten verdraaid, verkeerde informatie verstrekt, illegalen getolereerd en zelfs actief meegehopen om er nog meer de landsgrenzen binnen te sluizen en ze hier te houden, “vluchtelingen” hernoemd tot “migranten”, de welig tierende criminaliteit oogluikend toegestaan, kunstmatig nieuwe “normaliteiten” in het leven geroepen en meer van dit soort grapjes. De val is dichtgeklapt. Een groot deel van de eigen bevolking heeft zich allang van de politiek afgekeerd. Ze merken het niet, ze weten het niet of doen net alsof hun neus bloedt. De huidige (ook politieke) structuren zijn dringend aan vervanging toe, waarbij een milde overgang of een weg terug onmogelijk is… -DGZ-