Minister Kuipers doet nog geen voorspellingen over versoepelingen: ’Alle scenario’s zijn denkbaar’

Kuipers was stelliger: „Op dit moment zijn er maatregelen en die zijn er niet voor niks. Dat is heel vervelend. Natuurlijk willen we terug naar een situatie van voor corona. De werkelijkheid is: dat kan niet.”

Source: Minister Kuipers doet nog geen voorspellingen over versoepelingen: ’Alle scenario’s zijn denkbaar’ | Binnenland | Telegraaf.nl

“Kuipers was stelliger: „Op dit moment zijn er maatregelen en die zijn er niet voor niks. Dat is heel vervelend. Natuurlijk willen we terug naar een situatie van voor corona. De werkelijkheid is: dat kan niet.”

Kuipers is niet voor niets minister geworden, en dat ook nog als man. Tegenwoordig verwacht je eerder een vrouw… In die hoedanigheid moet hij het spel meespelen en meeliegen. Kandidaten met de mening van Mona Keijzer komen zeker niet in aanmerking voor die functie.  

We spreken Kuipers dus tegen wanneer hij beweert dat dat “niet kan”. Het is één grote corona-show, bijna niets aan de hand en al die “maatregelen” hebben niets maar dan ook helemaal niets met volksgezondheid te maken. Het kan… -DGZ-