Moeder wint juridische strijd met McDonald’s over ’te hete’ kipnugget

Source: Moeder wint juridische strijd met McDonald’s over ’te hete’ kipnugget | Buitenland | Telegraaf.nl

“Hier gaat het om Olivia. Zij is een prachtig en onschuldig kind dat zwaar verbrand is geraakt en daar geen schuld aan had. Deze uitspraak laat dat zien.”

Kinderen en de zieligheidsfactor. Veel belangenverenigingen en vaak ook de media maken er iets soortgelijks van. Ze gaan hun berichtgeving vaak zover dat ze de betreffende vrouw op een voetstuk plaatsen door de indruk te wekken dat het een strijdvaardige, vrijgevochten en onafhankelijke vrouw en vooral bezorgde moeder, vechtend voor de belangen van haar kind zou zijn. 

Wij menen: jullie zijn knettergek. De ouders hadden dat moeten weten en hun kind moeten beschermen. Ze voerden dus hun beschermende en opvoedkundige taken niet naar behoren uit, en het kind gaat naar een pleeggezin. Vanaf dat moment zijn alle anderen genezen en gewaarschuwd, en kijken in het vervolg wel beter uit.

Tot zover echter het wensdenken. Het gebeurt, en dan vooral in de VS, niet. Het is de bakermat van de anti-logische, anti-natuurlijke orde die gaandeweg via volksmanipulatie in de gewenste kunstorde veranderd werd, en die aanluitend geëxporteerd werd naar andere werelddelen. En nu hebben we ook al jaren een kunstorde in Europa… -DGZ-