’Moeten we de Russen harder aanpakken?’

De relatie met Rusland wordt steeds killer. Spanningen in de MH17-affaire, de Krim-annexatie, hackspionnen in Den Haag, onderzeeërs voor de kust, spierballenvertoon met kernraketten; onze inlichtingendiensten noemen Rusland zelfs een bedreiging. Wat staat Nederland te doen?

Source: ’Moeten we de Russen harder aanpakken?’

Het discrediteren van Rusland, evenals het discrediteren en demoniseren van Duitsland en Duitsers moet een doel hebben. Het Duitse Rijk was al vóór 1900 het doelwit. Duitsland dreigde destijd op te stomen naar de onbetwiste wereldmacht nummer 1. Frankrijk en Engeland zouden het nazien hebben gehad. De zionistische bankiers staken daar een stokje voor. Dat daarvoor zelfs wereldoorlogen nodig waren, mag in hun ogen geen naam hebben.

De onderstroom in Duitsland zoekt ook nu logische aansluiting bij Rusland. Rusland met al zijn grondstoffen ligt immers in Europa en niet aan de andere kant van een oceaan. Ook de relatie van West-Europa met de Amerikaanse oorlogs- en geldelite en de City of London zijn kunstprodukten die via (financiële) dwang, pressie en gecreëerde afhankelijkheid in stand wordt gehouden. Logische en natuurlijke verbonden moeten ten koste van alles worden voorkomen. De propagandakanalen zijn nog in handen van het huidige regime die dan ook alles publiceren wat hen wordt voorgeschreven… -DGZ-