NAVO-kopstuk Bauer: hele samenleving moet ‘paraat’ zijn

Source: LIVE | NAVO-kopstuk Bauer: hele samenleving moet ‘paraat’ zijn | Buitenland | Telegraaf.nl

“Niet alleen de legers van NAVO-landen maar hun hele samenleving moet zich aanpassen aan een nieuw, onvoorspelbaar tijdperk, stelt een van de hoogste militairen van de alliantie.”

De mediale voorbereiding voor een oorlogseconomie zijn in volle gang. De voor ons bepaalde vijanden zijn Rusland en China. We stelden eerder al vast dat men ons iets dergelijks zou gaan presenteren.

Het regime heeft bepaald dat er oorlog moet komen en de propaganda-kanalen hebben de ongeschreven opdracht om die boodschap over te brengen op de massa.

“Behalve overheden moeten ook private partijen “hun mindset” veranderen, zegt de Nederlandse admiraal Rob Bauer, de belangrijkste militaire adviseur van het westerse militaire bondgenootschap.”

De gekostumeerde praatpop zegt er natuurlijk niet bij dat het om bewust geprovoceerde afbraak en vernietiging gaat die móet plaatvinden omdat HUN geldsysteem zo ongeveer aan het eind van zijn Latijn is. Steeds zijn de bewoordingen zo gekozen dat het lijkt op iets onvermijdelijks. Moet ook wel, de NAVO wíl oorlog.

“NAVO-admiraal: ‘Samenleving moet het onverwachte gaan verwachten΅ wil zoveel zeggen als “het blijft niet zoals het is”. We waarschuwden hiervoor eerder. De bevolking zal in een soort shocksituatie moeten worden gebracht… -DGZ-