Nederland heel snel onleefbaar land

Het is niet zo vreemd dat steeds meer mensen het gevoel hebben in Nederland dat ze nauwelijks nog adem kunnen halen. De atmosfeer in deze voorloper van de NWO is verstikkend voor eenieder die nu een greintje eigen denkvermogen over heeft.

Source: Nederland heel snel onleefbaar land

“Het is niet één bepaald iets, het is een aaneenschakeling van zaken op allerlei gebied, waardoor je als mens het gevoel krijgt dat je in ons land niet langer een menswaardig bestaan kan leiden. Keer op keer, week na week, komen er dingen bij waardoor de balans verder doorslaat naar het gevoel: “Ik moet hier weg”.”

Via de tientallen jaren toegepaste salami-tactiek, stukje bij beetje en heel geleidelijk ingevoerd, glijdt een land ongemerkt naar de morele afgrond. Inclusief de daarbij behorende wantoestanden die dan niet meer als zodanig opgemerkt en beoordeeld worden. Men weet niet beter, denkt er niet over na en men zorgt ervoor dat dat ook niet hoeft. Er is nog elke dag eten op tafel en elke maand uitbetaling van salaris, uitkering of pensioen. Zolang het glijmiddel geld nog steeds voldoet en de propaganda op volle toeren draait, merkt men nog niet eens dat het land volledig onleefbaar geworden is. Het doel van de elitaire criminelen en hun minstens zo criminele politieke handlangers lijkt bereikt… -DGZ-