New York Times…

Zelfs gerenommeerde kranten gooien ons de vernietigende bedoelingen van het regime voor de voeten. Alleen de steeds genoemde argumenten, meestal iets met mensenrechten, democratie of arme oorlogsvluchtelingen, leiden daarvan af.

Als ze het volksbedrog- en verraad helemaal compleet willen maken zoals deze krant en ook alle Europese propaganda-kanalen, spreken ze over “vluchtelingen die nodig zijn om het vacuüm aan culturele diversiteit te vullen”. Iedereen die dáár nog intrapt, heeft ook al alle “voorgeschreven” Corona-boosters gehad… 

Het uiteindelijke doel is echter afbraak en vernietiging van in ieder geval de Westerse sociale- en rechtsorde, los van de geplande fysieke vernietiging als gevolg van de door het regime gewilde oorlog in Europa.

No privacy, no property: “Massive displacement of people will take place with  BILLIONS of refugees… en “Western values will be tested to the breaking point.”… enne… “BILIONS” zijn miljarden en niet “slechts” miljoenen of biljoenen.

Al met al geen enkele reden om het hoofd boven het maaiveld uit te steken of op welke wijze dan ook hier, waar men oorlog provoceert, “praat” over militaire dienstplicht en het invoeren van een oorlogseconomie, nog actief te blijven of te worden. Het bulkt hier eerder van legio argumenten om de bunker op te zoeken. De comfortabele tijden zijn definitief voorbij, HUN geldsysteem is immers afgeleefd en op… -DGZ-