Niemand durft nog iets te zeggen of zijn mening te geven in dit land | Niburu

Tot nog niet zo gek lang geleden stonden mensen in dit land op en gingen de straat op als er dingen waren die hen niet bevielen.Tegenwoordig is dat anders, want we laten het allemaal gebeuren, houden bang onze mond en kijken net even de andere kant op als het moeilijk wordt.

Bron: Niemand durft nog iets te zeggen of zijn mening te geven in dit land | Niburu

“Met z’n allen de straat op gaan en bijvoorbeeld naar Den Haag gaan om daar eens orde op zaken te stellen……….iedereen wil wel, maar wie neemt het voortouw (wetende dat wanneer de rust is weer gekeerd hij/zij de pineut is omdat ze het voortouw namen.”

De dwangjas waarin iedereen via propaganda en manipulatie gestopt is, werkt al jaren uitstekend. De ware vijanden blijven altijd buiten schot, hooguit zouden de nationale regeringen als uitvoerders en handlangers als volksvijanden en dus als aanvalsdoelen kunnen worden beschouwd. Die hele structuur is echter zo opgezet dat ook elke aanval op die systeemvolgelingen tot mislukken gedoemd is. Het enige verzet dat gepleegd kan worden, bestaat uit het verlaten van het hamsterrad, tegendraads handelen en het aannemen van de Teflon-houding in afwachting van gebeurtenissen die uiteindelijk het tij moeten keren… -DGZ-