NieuwNieuws: Video – Caroline van der Plas roept achterban op: hang vlag goed op 4 en 5 mei

Source: NieuwNieuws: Video – Caroline van der Plas roept achterban op: hang vlag goed op 4 en 5 mei

“Bericht van BBB-voorvrouw Caroline van der Plas voor boeren, burgers en buitenlui. Ze vraagt haar achterban op 4 en mei de Nederlandse vlag op de juiste manier op te hangen of anders binnen te halen. De fractievoorzitter reageert daarmee op deze oproep van nabestaanden van gesneuvelde Nederlandse militairen. “Wat gij niet wilt dat u geschiedt, doet dat ook de ander niet”, zegt Van der Plas zondag tegen Hart van Nederland.”

Het is precies dat “correcte geleuter” waar we niets aan hebben en waarmee de bevolking telkens weer op het verkeerde been gezet en om de tuin geleid wordt. Deze keer is het dan de ophef-en zieligheidsfactor die ons via “nabestaanden van gesneuvelde Nederlandse militairen” om de oren gemept wordt. Het een heeft met het ander niets te maken, maar het wordt er weer aan de haren bijgesleept.

Vandaag of morgen komt deze tante, gezamenlijk optredend met Timmerfrans, ons ook nog vertellen dat het ondersteboven hangen van de vlag “een aanval op de democratie” zou zijn, alsof op die twee dagen per jaar de democratie in Nederland hesteld zou zijn en er opeens twee dagen lang niet het eigen volk belogen en bedrogen zou worden… -DGZ-