Nieuws | Altijd op de hoogte van het laatste nieuws met Telegraaf.nl

Telegraaf.nl houdt u op de hoogte van het laatste nieuws uit binnen- en buitenland, sportnieuws, uw horoscoop, het weer, mode & beauty en meer!

Bron: Nieuws | Altijd op de hoogte van het laatste nieuws met Telegraaf.nl

“Wanneer deze krant hierover niet zou publiceren, zou de redactie in ruil daarvoor ander nieuws krijgen over de aanpak van bijvoorbeeld zakkenrollers uit veilige landen en uitgeprocedeerde asielzoekers die het land weigeren te verlaten en onderduiken in de illegaliteit.”

Af en toe staat zelfs in de krant dat, en hoe ze de burger in hoge mate besodemieteren en dus voor gek verslijten. Omkopen, geheime dealtjes, de waarheid verzwijgen. Het is allemaal beschreven. Soms vraag je je af hoe het mogelijk is dat de belastingbetaler dat allemaal pikt. Het voorstel om die hele bestuurlijke kliek naar een werkkamp te sturen blijft derhalve volop gelden. Niet voor niets noemen we de huidige regerenden criminelen en volksverraders. Uiteindelijk komen de opdrachten via “adviseurs van de regering” uit die hoek. De uitvoerders van die voorstellen worden door de goedbetaalde en van de nodige privileges en macht voorziene handlangers of anderszins gedwongen en omgekocht, slaafs uitgevoerd en zijn daarom niet minder crimineel. Die gevestigde bende raken we op een vreedzame manier gewoon niet kwijt… -DGZ-