Nog niet genoeg…

https://twitter.com/ClownWorld_/status/1715580825335476472

Iedereen die beweert dat massa-immigratie van deels analfabete criminelen niet gestuurd en georchestreerd is met de bedoeling de sociale orde in een groot deel van het “rijke westen” te vernietigen, moet wel met heel sterke argumenten komen.

Het is nog niet genoeg en dus gaan ze stug door met die import, en komt er zodoende voor iedere westerling elke dag een argument bij om alles uit de handen te laten vallen. Blijkbaar is het nog niet gek genoeg

Eigenlijk werd al na de zeventiger jaren vorige eeuw duidelijk, dat de natuurlijke en logische orde een doorn in het oog was van het globaal agerende geldregime en dat destijds al de seinen op rood hadden moeten springen. Men wílde en kreeg HUN huidige kunstsamenleving, waarvan men toen al wist dat die ooit afgebroken zou moeten worden… en dat gebeurt nu voor onze ogen aan meerdere fronten.

In een dergelijk scenario past alleen nog maar voorbereid op conflicten, onlusten en geldontwaarding vs. grondstoffen-opwaardering, verloedering en economische neergang “ondergronds” te gaan en te blijven. Ook al merken veel mensen er nog niet veel van: de koek is bijna op.

Eerst forceert men de opbouw, en zodra het einde van de cyclus in zicht is, regisseert men de afbraak… -DGZ-