OMT adviseert harde lockdown: sluit alles behalve essentiële winkels

Source: OMT adviseert harde lockdown: sluit alles behalve essentiële winkels | Binnenland | Telegraaf.nl

Het was inderdaad de laatste dagen té rustig aan het corona-front, zoals we eerder al constateerden. In de tussentijd waarschijnlijk weer nieuwe orders van boven binnengekomen: meer wanorde, angst en ontevredenheid creëren leden van het OMT, Rutte en de Jonge. Wij willen nog meer (verplicht) prikken in Europa. Daarvoor is het noodzakelijk dat we nog veel meer chaos in het leven moeten roepen om de massa stormrijp te beuken.

Eveneens werd ook vandaag bekend gemaakt dat Farmaceut Pfizer denkt dat de coronapandemie nog zeker tot 2024 duurt. Een combinatie van dergelijke berichten zorgt bij de mensen die denken dat er nog steeds een weg terug is, voor nog meer depressieve gevoelens. Ook het gekozen tijdstip, onverwacht zo lekker voor de kerst, is weer een psychologische dreun. Beter is het om vast te stellen dat corona als sloopkogel van de bestaande structuren wordt misbruikt en alle activiteiten stop te zetten.

Het regime is een meester in psychologische oorlogsvoering en massapsychologie, zoals deze korte video demonstreert. Het heeft er immers tientallen jaren ervaring mee en weet dus precies hoe en wanneer de massa het beste gedemoraliseerd en verdeeld kan worden, en later alle hoeken van wat dan ook te kunnen laten zien… -DGZ-