Oorlogskas Russen raakt leeg: Poetin hapt steeds meer naar adem

Source: Oorlogskas Russen raakt leeg: Poetin hapt steeds meer naar adem | Buitenland | Telegraaf.nl

Bovendien raakt de Russische munitie op. Dergelijke berichten circuleren al weken. Het westen hoeft zich dus niet zo druk te maken. Hun probleem wordt vanzelf opgelost als ze maar lang genoeg wachten en geld en munitie aan Russische kant op zijn. Of misschien toch niet?…

Lavrov: “Washington heeft ook een belangrijk geopolitiek doel opgelost: het verbreken van de traditionele banden tussen Rusland en Europa en het nog afhankelijker maken van hun Europese satellieten”

Het meest opzienbarend is natuurlijk weer dat onze Europese “leiders” over de rug van de eigen bevolking deze breuk veroorzaakten. Ze heulden en heulen met de vijand. Je zou bijna willen zeggen dat het tijd wordt dat Rusland en bondgenoten de tanden laten zien. De sancties hebben het westen en Europa al meer schade berokkend dan verwacht, en Rusland veel minder dan gehoopt. 

“Berlin muss sich jetzt der Realität stellen, dass die strategischen Interessen Washingtons und die strategischen Interessen des deutschen Staates nicht identisch sind, und seine Beziehungen zu Washington und Moskau entsprechend anpassen.”

Een citaat uit het artikel van een Amerikaanse militair deskundige dat een geheel ander licht werpt op het conflict dan de meeste media ons hier weer wijsmaken… -DGZ-