Opvang 1500 Oekraïners open zenuw in Purmerend 

Source: Opvang 1500 Oekraïners open zenuw in Purmerend | Binnenland | Telegraaf.nl

Het zoveelste voorbeeld van beleid dat grenst aan zwaar volksverraad. Men zou eventueel en onder strenge voorwaarden bepaalde groepen van mensen beperkt en tijdelijk tot het land kunnen toelaten zonder de eigen bevolking, op welk gebied dan ook, te benadelen.

Men weigert echter langdurig om de belangen van de eigen bevolking te laten prevaleren. Er is gebrek aan ruimte en woningen omdat er sprake is van bewust in het leven geroepen regionale overbevolking. De mensen die verantwoordelijk zijn voor dat schaarstebeleid zouden in een reguliere en logische orde al eerder definitief uit onze samenleving verwijderd zijn.

De huidige surrogaat-orde echter opent alle deuren naar de meest vreemde, onlogische, volksvijandige, onrechtvaardige en kromme constructies die uiteindelijk zelfvernietigend van aard zijn. In deze fase van de cyclus echter, waarin de wereld als aanloop naar de financiële ineenstorting inmiddels volledig op zijn kop is gezet, is dat niet verwonderlijk maar eerder te verwachten. Ondergronds gaan, blijft ons parool. De echte klappen komen nog… -DGZ-