‘Poetin voert campagne voor Trump’ 

Source: ‘Poetin voert campagne voor Trump’ | Video | Telegraaf.nl

Dergelijke populistische en “sturende” reacties waren natuurlijk te verwachten, maar daar gaat het helemaal niet om.

Het gaat eerder om dit voor ons oude “nieuws”: 

…in combinatie met uitspraken van poetin dat Rusland slechts terugslaat als het wordt aangevallen, zoals het dat ook terecht in de Oekraïne deed…

“Poetin zegt dat hij niet de intentie heeft om landen als Polen of Letland binnen te vallen. „Waarom zouden we dat doen?” Volgens Poetin heeft Rusland „simpelweg geen enkel belang” bij uitbreiding van de oorlog in Oekraïne”

De tijden waarin men andere landen “zomaar” aanvalt om ze te bezetten en landjepik te bedrijven, zijn allang voorbij. De westerse propaganda-kanalen proberen dat het volk wel wijs te maken, en men kan het volk, zoals we eerder stelden, inderdaad van alles wijsmaken via langdurige propaganda…en dat doen ze dan ook

Daar hebben de westerse leiders de bekende kranten, alle andere media en gespecialiseerde “journalisten”, “commentatoren”  en “columnisten” voor die opeens op de proppen komen, terwijl we voor die tijd de namen van die framing- en gaslighting specialisten nooit hoorden. Het is hun aller taak om ons via die technieken Rusland als “vijand” die ons wil aanvallen te presenteren, terwijl Rusland daar in feite geen enkel belang bij heeft. 

Bovendien hoeft de rest van de wereld helemaal geen oorlog te voeren tegen westerse landen. Het enige wapen dat men maar hoeft in te zetten is geduld en wachten op de implosie… Het enige verweer van westerse kant is steeds het provoceren van afleidende oorlogen en conflicten, die ook vaak tot doel hebben om de kunstmatig in het leven geroepen tegenstander te verzwakken en af te leiden van de eigen zwakheden en leugens. Alles is gericht op escalatie: 

Het westen vernietigt zich na verloop van tijd zelf via de ingebouwde atoombom: het eigen stervend nepgeld-systeem dat voor verder verval, verloedering en neergang gaat zorgen, en dat zonder enige inbreng van Russen, Chinezen of andere landen die allemaal geen oorlog nodig hebben.

Wij mogen niet weten dat het op westerse leest geschoeide slechts TIJDELIJK functionerende nepgeld-systeem verantwoordelijk is voor de neergang en voor verlies van volksvermogen. Een nepgeld-systeem zorgt voor een in alle opzichten verwarrende en overcomplexe nep-samenleving, die met logische basis-structuren niets meer van doen heeft. 

De massa zou er wel eens achter kunnen komen wie de ware gemeenschappelijke volksvijanden zijn. Dan liever een andere vijand opbouwen en aanwijzen, die het etiket “zondebok” opgeplakt kijgt.

Om tot deze conclusie te komen hoef je geen hogere opleiding te hebben genoten. Het is zelfs beter van niet. Een portie gezond verstand, het autistisch vermogen om realist te blijven en een blik op de geschiedenis, verduidelijken de huidige af te breken wereld die plaats moet maken voor een nieuwe (wereld)orde. Het is nooit anders geweest… -DGZ-