Politieke leegloop…

We weten niet of zij iets weten wat wij niet mogen weten. Het gaat wel erg snel met die mensen die opeens allemaal een andere baan zoeken.

We weten alleen dat (mentale) voorbereiding op komende gebeurtenissen op basis van de transitie naar andere systemen, waaronder ook en vooral het eindigend financiële systeem, verplicht is. In deze publicatie wijst men ons nog eens op de niet meer terug te betalen schuldenbergen die democraten van allerlei pluimage voor ons hebben achtergelaten: The Debt End Game.

Mensen zijn gewend signalen te ontvangen of door de eigen overheid te worden in- en voorgelicht, zoals met (amber)alerts, alarmberichten via SMS of andere onzin. Over flutonderwerpen zoals de oprukkende Spaanse vuurmier wordt uitgebreid van gedachten gewisseld en de kranten staan er vol van.

Betreft het echter veranderingen ten aanzien van HUN geldsysteem, HÉT kernstuk van de wereldmacht voor het regime, horen de mensen daar niets, maar dan ook absoluut niets van. Ze worden hooguit met die flutonderwerpen afgeleid en misleid, en precies daarom is het zaak hier juist wél heel goed naar te kijken, wetend dat HUN geldsyteem verpietert en eindigt. Dát is namelijk de belangrijkste grootheid voor het behoud van de wereldmacht en niet het vermiste kindje in Kroatië of een verkeersongeval tussen een geile egel en een trans-mol. 

Martin Armstrong beantwoord een aantal vragen van een lezer met betrekking tot de invoering van digitaal geld en wat men er allemaal mee zou kunnen uitspoken, maar ook wat men zou kunnen doen om verlies en schade zoveel mogelijk te beperken, alhoewel vluchten bijna onmogelijk is.

“Undoubtedly, this entire scheme of digital currencies will be the death of Western Civilization.”

Het kan geen kwaad om het artikel te lezen en maatregelen te treffen voor het geval onze wereldcriminelen de hier gevreesde handelingen gaan uitvoeren… -DGZ-