Pollsters Humiliated As 2 Pro-Putin Parties Win Avalanche Victories In European Elections

Source: Pollsters Humiliated As 2 Pro-Putin Parties Win Avalanche Victories In European Elections | ZeroHedge

Zolang het regime in bepaalde landen niet echt een poot aan de grond krijgt en een revolutie kan ontketenen, heeft de bevolking het nog enigszins voor het zeggen en wordt het in de gelegenheid gesteld om nationalistisch, conservatief en realistisch te stemmen… een beetje… In ieder geval veel meer dan in de overige West-Europese landen, waar vrijwel geen enkele als conservatief-realistisch aangemerkte en gebrandmerkte partij die veel stemmen zou kunnen wegplukken, een rol van betekenis mag spelen.

De Hongaarse en Servische leiders mogen, omdat zij als een van de weinigen geen anti-Poetin houding aannemen, alleen al daarom op forse in ieder geval verbale weerstand van al die andere westerse volksvijandige meelopers rekenen, zoals de Hongaarse oppositie of de OSCE (the Organization for Security and Co-operation in Europe). Via hun homepage blijkt al meteen aan welke kant die club moet staan.

In “progressieve” landen als Nederland bijvoorbeeld worden “democratische” partijen opgeroepen om realisten keihard te negeren en niet met ze in zee te gaan. Voor heel veel mensen is er in dit diverse en bonte land zodoende niets meer te kiezen en moeten ze daarom steeds vaker via “democratische dwang” overtuigd worden… -DGZ-