Recession cometh – GnS Economics

The global economy is likely to fall into recession in Q4 2019, and the US in Q1 2020. However, this may occur also earlier.

Source: Recession cometh – GnS Economics

“There are no more bubbles to inflate, except the real economy itself….This is the lesson of history. It’s truly the ‘Horseman of the Apocalypse’.”

De vier ruiters van de Apocalyps blijven in het spel. Het NOS-journaal zal u dit natuurlijk niet vertellen, maar dit keer zullen de gevolgen van de komende “normalisatie” voor velen desastreus zijn. De route naar het eindspel verloopt steeds via de wegen van misleiding en afleiding via propaganda, decadentie, fraude en bedrog op de hoogste niveau’s met de burger als melkkoe en slachtoffer, én niet te vergeten het opwerpen van behoorlijke mistbanken om u en ons het zicht op de werkelijke gang van zaken te bemoeilijken. Volgens “the lessons of history” heeft men, zodra het einde bereikt is, de huidige liberaal-socialistische democratie niet meer nodig en zal deze vervangen worden door andere bestuurs- en regeringsvormen die (net als nu) op dictatoriale wijze ingrijpen om de (rechts)orde te herstellen. De mogelijke scenario’s van de komende neergang en implosie worden in dit artikel van GNSeconomics beschreven… -DGZ-