Rechts-extremisten vallen feestende Marokkanen aan in Italië

Source: Rechts-extremisten vallen feestende Marokkanen aan in Italië | Buitenland | Telegraaf.nl

In Rusland wonen Russen, in Duitsland wonen Duitsers en in Italië wonen Italianen. Deze van oudsher geldende waarheden horen bij een natuurlijke en logische orde. Gaan regeringen de eigen bevolking tot op het bot provoceren door deze principes buiten werking te stellen, moet men zich er niet over verbazen dat het eigen volk dat niet meer pikt.

Het eigenaardige is dat overheden niet verbaasd zijn. Het is opzet, men overtreedt bewust alle (eigen) regels, lapt de meest elementaire principes van de rechtsstaat aan de laars, men vervuilt het land met nutteloos uitschot en men laat ons regelmatig zien dat de democratie allang dood en begraven is. Deze volksvervuiling als onderdeel van afbraakbeleid is al ettelijke jaren aan de gang. 

Het regime dat die nationale regeringen aanstuurt, voert opzettelijk de druk op om de burgers te provoceren en ze de ZWARTE Piet toe te kunnen schuiven, ze een schuldgevoel aan te kletsen, ze te criminaliseren en hen zodoende te kunnen achtervolgen en onder druk te zetten en te houden. Men noemt ze dan rechts-extremen en nazi’s, zoals hier weer blijkt. Het is dan ook zaak om NIET in die provocatie-val te trappen. Rechters oordelen in deze fase vaak niet in het belang van de rechtsstaat en van de burger. De wereld staat immers volledig op zijn kop, zoals we vaker constateerden.

Deze vuile tactiek maakt deel uit van de gevoerde oorlog tegen het volk. Het gaat uiteindelijk steeds om de controle over het eigen volk en het schaakmat zetten daarvan. Moderne democraten hebben alleen een groot genoeg aantal mensen nodig dat hun wereldvreemde volksvijandige ideologieën blijft geloven. De oppermachtige propaganda-kanalen hebben de taak om dat doel te bereiken…wereldwijd… -DGZ-