“Regimewechsel in Deutschland”: Gabriel greift US-Präsidenten an

US-Präsident Trump lässt fast den Nato-Gipfel scheitern. Ex-Außenminister Gabriel attackiert ihn scharf und fordert, Trump müsse mit Stärke begegnet werden – und er sagt auch, wie.

Source: “Regimewechsel in Deutschland”: Gabriel greift US-Präsidenten an

“Wenn er von uns Milliarden zurückfordert für die Militärausgaben der USA, dann müssen wir von ihm Milliarden zurückfordern, die wir für die Flüchtlinge ausgeben müssen, die gescheiterte US-Militärinterventionen zum Beispiel im Irak produziert haben.”

Hoe meer kritiek er op de Trump-alliantie komt, hoe destructiever, en bijgevolg positiever wij dat optreden beoordelen. Elk zelfstandig opererend land heeft het recht en de plicht om de landgrenzen te beschermen. Doet het dat niet, heeft het geen bestaansrecht meer. Historisch gezien is er overigens steeds sprake van volkeren en stammen. Het fenomeen “natie” is daarentegen weer in het leven geroepen om landen tegen elkaar uit te spelen en de controle over stammen en volkeren te verkrijgen. Gabriel gebruikt het woord “Regimewechsel” in Duitsland. Globaal zal er sprake zijn van een systeemwissel, waarbij eerst de huidige regimes dienen te worden aangevallen en vernietigd… -DGZ-