Roderick Veelo: ’Hoe bestaat het toch dat dit kabinet de dingen doet die het doet?’

Source: Roderick Veelo: ’Hoe bestaat het toch dat dit kabinet de dingen doet die het doet?’ | Binnenland | Telegraaf.nl

Nationale regeringen hebben niets meer te vertellen. Ze voeren opdrachten van het ware regime uit. Daarom wil men op regeringsniveau in de gehele westerse wereld geen mensen met verstand van zaken. Die zijn ongewenst en de laatste tientallen jaren vervangen door mensen die de belangen van het globalistische regime dienen en niets anders. Wij noemen de huidige politieke club gemakshalve een samenraapsel dat volksvijandig beleid aan de lopende band voert. Meer is het niet.

Veel mensen gaan er nog steeds van uit dat de principes van een natuurlijke orde zouden gelden en dat regeringen het volksbelang zouden dienen. Dat doen “democraten” echter al heel wat jaren niet meer. Langzaam beginnen steeds meer mensen in ieder geval vraagtekens te plaatsen bij het gevoerde beleid, zoals deze Roderick Veelo. Dat hadden ook al die andere Veelo’s echter al meer dan 20 jaar geleden moeten doen.

“Dat in dit land problemen niet worden opgelost, maar vooruit worden geschoven” heeft één simpele reden: die problemen zijn door onze bestuurders als onderdeel van volksvijandig beleid bewust in het leven geroepen en over ons uitgestrooid. Diezelfde veroorzakers gaan ze natuurlijk niet oplossen, maar zorgen er zelfs voor dat de wereld via volksbedrog volledig op zijn kop wordt gezet.

Zoals hier vaker beweerd is het regime gebaat bij onrust, onvrede, onzekerheid en onveiligheid. Zodoende kan het zichzelf steeds profileren als vermeend redder en “probleemoplosser” en wel op een zodanige wijze dat stukje bij beetje steeds vaker en intensiever de belangen van het regime gediend worden en dat zijn in de regel niet de volksbelangen. De natuurlijke orde en de westerse civilisatie worden ondermijnd in het voordeel van HUN kunstsamenleving die als een stolp over de te verstikken logische orde is geplaatst.

Het motto luidt dan ook: elke (zelfgemaakte) “crisis” is welkom! Het woord “crisis” komen we tegenwoordig niet zonder reden bijna elke tweede dag wel ergens tegen… -DGZ-