SNS, ASN en RegioBank krijgen boete om overtreden witwasregels

Source: SNS, ASN en RegioBank krijgen boete om overtreden witwasregels | Financieel | Telegraaf.nl

De opdrachtgever heeft DNB als onderdeel van het regime de taak toebedeeld om dit zo te doen, met als gevolg dat banken als verlengde arm van het regime misbruikt en tot volkscontroleur bevorderd worden. Bankrekeningen van argeloze burgers kunnen zonder opgaaf van concrete algemeen aanvaarde geldige redenen geblokkeerd worden. De “verkeerde” mening, of geld overmaken naar een buitenlandse rekening van je eigen kind kan al voldoende zijn. Duizenden bankmedewerkers zijn immer al belast met het controleren van overboekingen en betalingen…

Net als “koffie verkeerd” is dit de “rechtsstaat verkeerd”, die de mensen via de toevoeging van de juiste dosering “melk en suiker” ook smaakvol gepresenteerd wordt, en het venijn schijnt niemand echt te interesseren. De meesten zijn immers dag in, dag uit bezig met het vergaren van zoveel mogelijk valuta, en worden afgeleid door allerlei “ophef ” veroorzakende berichten en dus ruis, die de kern van de zaak nooit raken. Geen enkele westerse nationale regering heeft iets te vertellen, het wereldwijd actieve geldregime of de geldelite bepaalt welk pad men in al die landen te bewandelen heeft. “Regeringsfluisteraars” in opdracht van het regime bepalen die koers.

Criminelen, “witwassers” en financiers van terreur zullen echt geen reguliere bankrekening gaan gebruiken voor hun illegale activiteiten. Ook dit is weer een voorbeeld van aan de haren erbij gesleepte argumenten om het doel volledige volkscontrole te bereiken en “salonfähig” te maken.

Uiteindelijk blijkt dan steeds weer dat DE MASSA het hoofd-aanvalsdoel is, en NIET de minderheid die zich bezig houdt met allerlei activiteiten die het daglicht niet kunnen verdragen. Men heeft ze zelfs nodig om volksvijandige maatregelen via die aan de haren erbij gesleepte argumenten tegen de massa als hoofdvijand te kunnen opleggen. En dat is dan de ware reden waarom er BEWUST niet effectief tegen wordt opgetreden.

Zoals eerder en vaker beweerd: de mensenmassa zou ook die waarheid niet aankunnen, ze zou het niet geloven, al zou je de feiten voor hun neus op tafel gooien. Men gaat er immers (ten onrechte dus) van uit dat overheden de binnenlandse veiligheid waarborgt en dat de strijd tegen criminaliteit een hoge prioriteit heeft. Officieel wel, maar eigenlijk niet. Daarom leven we ook in een onechte kunstwereld die bol staat van afleidingen, leugens en bedrog die wordt gegarneerd door een leuk sausje van woorden, “voornemens” en vooral nepgeld, waarmeee dan alles en iedereen kan worden gekocht en omgekocht teneinde HUN wereld te vormen zoals die in hun ogen en in hun voordeel ook nog jaren later zou moeten functioneren… -DGZ-