Soros en nationale regeringen in hun oorlog tegen het volk…

“They OWN the narrative in most countries through their bought politicians, then they attack you with their media, #NGO’s and their so called experts – They make it seem that you are being discredited by multiple people and organizations, BUT it’s usually ONE billionaire/group of billionaires behind the attack – DO YOU GET IK YET?”

Let wel: dit is de premier van een EU-land!

Orbán mag ook niet te vaak in een open limousine gaan toeren.

De waarheid komt dan wel tot ons, maar alleen als we de juiste kanalen opzoeken. Zij die blijven hangen bij het “NOS Journaal” of “RTL Nieuws” en de voorgezette maaltijden voor zoete koek blijven slikken, zullen nooit op de speelhelft van de realisten komen.

Het mag dan wel een zeer kleine groep superrijken zijn die voor regime speelt, veel omgekochten spelen het spel in allerlei gedaantes en bij veel instellingen en organisaties, verbonden, werkgevers, conglomeraten, banken, verzekeraars, verenigingen en instellingen om ons heen volop mee, die natuurlijk op welk wijze dan ook meeprofiteren van de door het regime voorgestelde volksvijandige orde. Al die verbonden, clubs en instellingen spelen dan ook maar al te graag meningspolitie en meningsrechter. 

Het is een dermate complex en veelomvattend overal aanwezig serpent, dat de kop eraf moet. Een ogenschijnlijk onmogelijk opgave. Die slang is onzichtbaar en toch is dat regime overal… -DGZ-