“Sprengt die Ketten und stoppt die Finanzdiktatur”: Hunderte “Gelbwesten” ziehen durch Dünkirchen in Nordfrankreich

“Sprengt die Ketten und stoppt die Finanzdiktatur” und “Wir wollen mehr Demokratie, mehr Gehör für die Bürger” war gestern auf einem “Gelbwesten”-Protest im nordfranzösischen Dünnkirchen zu lesen und zu hören.

Source: “Sprengt die Ketten und stoppt die Finanzdiktatur”: Hunderte “Gelbwesten” ziehen durch Dünkirchen in Nordfrankreich

Naarmate het einde van de cyclus nadert, nemen de protesten tegen alleen maar de symptomen toe. Veel mensen voelen aan dat er “iets” niet klopt, maar weten blijkbaar niet hoe dat komt. 

“So in 1913, an absolutely extraordinary period of 100 years started that has led to a total explosion in most asset classes, population numbers, inflation and credit growth as well as medicine and science including some amazing technical innovations and developments.”

De waarschijnlijkheid dat een dergelijke groei niet duurzaam is (om dat woord in dit verband nog maar eens te gebruiken) is zeer klein en de verwachting is dat het pendel in de andere richting gaat bewegen. In dit artikel wordt ook gewezen op de enorme bevolkingsgroei sinds 1850 en de gevolgen voor de wereldbevolking wanneer ook deze bubbel barst. Wij verwezen al eerder naar de noodzaak om een liberaal socialistische democratie te installeren teneinde het rondpompen van fiatgeld ten gunste van de werkelijke geldelite te kunnen garanderen en om hun systeem zo lang mogelijk in leven te houden. Deze elite wisselt het overgewaardeerde ongedekte geld om in ondergewaardeerd echt geld. Alleen de symptomen van deze centraal geleide geldstromen worden door de bevolking waargenomen, onder meer in de vorm van afnemende koopkracht c.q. toenemende geldontwaarding, hogere belastingdruk en steeds meer verplichtingen, verboden en burgercontroles. De ware oorzaak en pijnlijke oplossing moeten “hogerop” gezocht worden… -DGZ-