Symbolisch…

Zo ongeveer ziet het eruit in de gehele westerse vrije wereld. Het volk vraagt in de regel nooit om dergelijke uitwassen. Het volk wil een logische orde die onrust, wanorde, onveiligheid, onzekerheid en agressie uit de samenleving verbant. 

Het zijn steeds onze bestuurders als tegenstanders van die logische structuren die de voedingsbodem voor het tegenovergestelde bewust creëren, ze weten achteraf van niets, hebben dan weer een andere baan en na verloop van tijd blijft de puinhoop over voor het gemene volk.

Regeringen behoren dan ook tot het regime dat uitdrukkelijk aan de andere kant van de tafel zit, en zodoende nooit het volksbelang kunnen dienen. Ze voeren al jaren afbraakbeleid dat de sociale orde en cohesie moeten vernietigen. We komen het allemaal regelmatig tegen, maar niemand durft het volksvijandige wanbeleid openlijk als zodanig te benoemen.

“I’m from the government, and I’m here to help.”… Men gaat er nog steeds van uit dat de overheid het eigen volk wel zal beschermen. Het is niet zo, en dat mag zelfs al niet meer met zoveel woorden gezegd worden… -DGZ-