Ter Apel wapent zich tegen raddraaiers uit azc: ’Geweld beantwoorden we met geweld’

Source: Ter Apel wapent zich tegen raddraaiers uit azc: ’Geweld beantwoorden we met geweld’ | Binnenland | Telegraaf.nl

Gelet op het feit dat regime en nationale regeringen het volk de handschoen regelmatig toegooit en het de oorlog verklaard heeft, hebben die mensen het volste recht zich met geweld te verdedigen.

Die presentatie met een leuke foto in de krant lijkt echter meer op een PR-campagne die de vijand in de kaart speelt, dan gemeend verzet.

Dergelijke voornemens of acties kondig je nooit aan, maar voer je na nauwgezette voorbereiding anoniem en vooral vernietigend effectief uit en zorgt er daarna voor dat je ongezien weg bent. Iets soortgelijks is van toepassing op het oprichten van een burgerwacht. De halve strijd tegen de oppermachtige volksvijand is al verloren als je dat kenbaar maakt en trots bent op de bereikte publiciteit. Een burgerwacht richt je informeel op zonder gebruik te maken van telefoon of computer, alleen via persoonlijk contact met geselecteerde personen. Het bestaan ervan is dan altijd te ontkennen.

Minstens zo belangrijk is het samenwerken met financieel sterke en onafhankelijke personen, die het eveneens spuugzat zijn en bereid zijn de handschoen op te pakken. Dat biedt de mogelijkheid om via het smeermiddel geld anderen het zuiverende werk te laten opknappen om zelf op de achtergrond te kunnen blijven. Om het ontdekkingsrisico’s te beperken is het beter om slechts één alles vernietigende actie uit te voeren dan meerdere… -DGZ-