The Psychology Of Manipulation: 6 Lessons From The Master Of Propaganda

Source: The Psychology Of Manipulation: 6 Lessons From The Master Of Propaganda | ZeroHedge

The world is a volatile place right now. Things seem to change quickly and no one knows what might happen next. However, amid all this chaos there is one thing that has not changed and is unlikely to change any time soon, and that is human psychology.”

Het zijn juist deze tijden van een eindigende (geld)cyclus, waarin gelogen, bedrogen en vooral ook afgeleid moet worden dat het een lieve lust is. De propaganda-machinerie draait op volle toeren.

Dát er grote veranderingen gingen komen, was voor ons geen geheim. Evenzeer is bekend dat de echt schokkende dingen nog moeten gaan komen. Op welk terrein en hoe zich dat uiteindelijk manifesteert, weet niemand. Het regime als planner en veroorzaker is daarom altijd in het voordeel. Het is wel zaak om meteen te onderkennen dat veel dingen niet zomaar gebeuren, maar op de achtergrond aangestuurd worden en dus gewild zijn.

Propaganda zorgt er uiteindelijk voor dat al die rare dingen om ons heen een verklaarbare achtergrond moeten krijgen, waardoor acceptatie door de gehersenspoelde meerderheid, die niet onderkent dat er sprake is van psychologische oorlogsvoering, kan plaatsvinden.

Van leugen tot “traditie”:

If you’re told the lie enough times, it becomes part of your reality,
and if enough people were taught that lie … it becomes part of the culture,
and if that culture than passes that misinformation along to the next generation
well …. now it becomes tradition… -DGZ-