The smarter men will realize that there is no point in remaining in America (of Europa)…

Ook deze aanval maakt deel uit van het regime om van de volksmassa nog slechts een gedemoraliseerde homp volk te maken. Deze klomp volk heeft de “progressieve” staatsmening overal ter wereld, en dan met name en vooral in de westerse, te volgen: een gedesoriënteerde, gedemotiveerde, gedegenereerde, goedgelovige, verwijfde, machteloze, afhankelijke, hopeloos verdeelde, diverse, inclusieve en bonte klomp volk, zoals de huidige” is daarom het doel.

Vaak is het zo dat de “klappers” voor dit soort acties niet in de gaten hebben dat ook hun eigen vrijheid ongemerkt stukje bij beetje steeds meer beperkt gaat worden. Misschien is het nog niet zo opgevallen, maar het regime schrijft immers NU AL en sinds langer dan vandaag voor, wat “volk” te denken, te vinden en te menen heeft. Niet dat wij ons daar iets van aantrekken, maar het wordt steeds gevaarlijker om die eigen mening alleen al te uiten, hetgeen toch eigenlijk aanvankelijk al positief kenmerk van de westerse waarden en normen werd genoemd. Aanvankelijk… nu is dat niet meer zo graag gezien. 

Vandaag de dag maakt men andersdenkenden of de oppositie graag (mond)DOOD die men daarom ook graag tot vijand verklaart. Propaganda doet het werk. Ze worden gearresteerd, op een zijspoor geplaatst of zelfs “gefortuynd”, al naar gelang… -DGZ-