The Western World: RIP

Source: The Western World: RIP

“I have come to the depressing conclusion that the white ethnicities that constituted the nations of Western Civilization have degenerated into such insouciance and stupidity that they have no possibility of survival.  They sit mindlessly in front of TV absorbing their brainwashing and indoctrination.  They can’t pay their rent, mortgage or car payments, but they pay endlessly for care of immigrant-invaders who are overwhelming their communities with material needs.”

Zoals we hier vaker stelden, kun je het volk van alles wijsmaken, zelfs dat iedereen gelijk zou zijn… Grote groepen mensen die men op Nederlandse bodem tolereert, toegelaten heeft en nog steeds toelaat, geven er blijk van NIET gelijk te WÍLLEN zijn en ze daarom uit onze samenleving verwijderd zouden moeten worden. In de huidige kunstorde accepteert een kleine groep elitaire zich boven het volk geplaatste bestuurders in opdracht en in het belang van het geldregime dat wel. Men is bewust uit op onnatuurlijke en onlogische besluiten, die dientengevolge voor de westerse samenleving vernietigende uitwerkingen móeten hebben.

Een logische orde echter kent die tolerantie NIET en dat is de reden waarom natuurlijke en logische structuren niet meer de boventoon mogen voeren. Dat verklaart wederom de al jaren durende aanvallen tegen reguliere westerse normen, waarden, gewoonten en tradities, a.k.a. de oorlog tegen het volk.

Volk is afgeleid, omgekocht met ongedekt geld, ziet door de bomen het bos niet meer en het is gedegenereerd tot een materieel succes najagende homp volk die je alle hoeken van de ring kunt laten zien.

De natuurlijke, logische orde is als het ware vervangen door een kunstmatige en dus onnatuurlijke wanorde die bulkt van een gebrek aan respect en discipline aan alle fronten. Genezing en weg terug inslaan onmogelijk. Alleen een volledige ineenstorting kan de weg vrijmaken voor een nieuwe start gebaseerd op logische structuren. Zolang dat niet gebeurt: bunker. Erbuiten is het verre van pluis, én ze zijn nog niet klaar met hun vernietigend afbaakbeleid… -DGZ-