Tieners bezitten steeds vaker wapens, politie maakt zich zorgen

Source: Tieners bezitten steeds vaker wapens, politie maakt zich zorgen | Binnenland | Telegraaf.nl

Steeds vaker worden we geconfronteerd met de gevolgen van het gevoerde volksvijandige wanbeleid. De verantwoordelijken vinden we niet bij de bevolking, maar steeds “hogerop”. Een echte oplossing, die alleen maar resoluut en drastisch kan zijn, hebben ze nooit. Ze hebben het probleem immers zelf veroorzaakt en lachen in hun vuistje. Hoe meer onenigheid, conflicten en kunstorde, des te beter voor regime en nationale regeringen.

“Without conflict we fail”…

“Conflict is our growth motor Without conflict we fail We must create and increase conflict to thrive Without conflict we can’t sell arms and security domestically and internationally We must maintain conflict and undermine those who seek peace…”

Eenmaal via hun propaganda-kanalen naar buiten en onder de aandacht gebracht, kan men dan weer “optreden” en het volk een vermeende bestaansrecht verkopen. Veelal volgen dan maatregelen die de grotendeels argeloze bevolking betreffen, die in feite met de criminele kern niets van doen heeft en zo wordt dan stap voor stap de volkscontrole verder opgevoerd… -DGZ-