UK Joins US In Sending Longer-Range Rockets To Ukraine Despite Putin Warnings

Source: UK Joins US In Sending Longer-Range Rockets To Ukraine Despite Putin Warnings | ZeroHedge

“LAVROV SAYS THE LONGER THE RANGE OF WEAPONS SENT TO UKRAINE BY THE WEST, THE FURTHER RUSSIA WILL MOVE AWAY FROM ITS BORDER THE LINE FROM WHICH ‘NEO-NAZIS’ CAN LAUNCH STRIKES”

Hoelang zou het duren voordat de Russen op deze voortdurende Angelsaksische provocatie een antwoord presenteren? In dat geval mag het westen zich niet beklagen.

Nog steeds is het overigens zo dat Amerikanen en Britten zich op ONS continent breed maken met goedkeuring en instemming van de met deze vijanden heulende collaborateurs, die zich voordoen als “democratische leiders” van Europa.

Als het westen doorgaat met het leveren van steeds meer lange afstandswapens, hoe verder Rusland naar het westen oprukt. Het lijkt er soms op dat men zich realiseert dat Duitsland nog steeds geen vredesverdrag met Rusland gesloten heeft, alleen een wapenstilstand. Zou Rusland die wapenstilstand ongeldig verklaren, moet men er zich niet over verbazen als Russen opeens in andere meer westelijk gelegen delen van Europa opduiken. Dan heeft het westen dat zo gewild… -DGZ-