Ukraine-Konflikt: USA und Europäer rufen Russland zur Deeskalation auf

Source: Ukraine-Konflikt: USA und Europäer rufen Russland zur Deeskalation auf – WELT

Iedereen die in Europa niets te zoeken heeft, dient “ons” continent te verlaten, te beginnen met Engelstalige troepen. Al die Europese democraten hadden tientallen jaren de tijd om voor normale verhoudingen en een van het Angelsaksische blok onafhankelijk Europa te zorgen, én alle buitenlandse mogendheden eruit te knikkeren.

Zij hebben het niet gedaan. Geen enkele poging werd ondernomen om de belangen van de Europese volkeren, waartoe ook het Russische behoort, te dienen.

Uiteindelijk echter blijkt dat de cyclus steeds eindigt met oorlogsdreiging en eventueel oorlog. De “oorlogsgeneratie” zit tot over de oren in de onbetaalbare schulden, veroorzaakt door de met geld strooiende democraten om tientallen jaren de welvaartsstaat te kunnen financieren, terwijl nooit de tering naar de nering werd gezet. Daarom is de opgebouwde welvaart een illusie en zullen de mensen met de meest materialistische levensstijl de meeste offers brengen. We bevinden ons in de (jaren durende) chaotische eindfase van hun geldsysteem… -DGZ-