US cannot allow Russia, China, Iran, Saudi unification…

“The reason for Kissinger’s trip to Beijing was to ask Xi and DM Li Shangfu to stand back and let them. US cannot allow Russia, China, Iran, Saudi unification.”

Ze zitten een beetje in de rats onze Angelsaksische “vrinden”. Een “vijandige” eenheid die bulkt van de grondstoffen, waaronder olie. Een op basis van grondstoffenbezit en eenheid (Brics+, SCO) steeds sterker wordend blok. Het westen grijpt in zulke gevallen graag naar oorlog als oplossing. De moderne gebruikelijke variant is dan goedkeuring, instemming en ondersteuning van en door de EU met alle gevolgen van dien voor de bevolking.

Het westen gaat prat op een (helaas eindigend) ongedekt geld-systeem, waaraan het de tijdelijke (wereld)macht ontleend. De “rest van de wereld” heeft grondstoffen die op basis van de afnemende koopkracht van alle valuta echte tastbare waarden zijn en alleen maar omgekeerd evenredig met de waardedaling van nepgeld, in waarde en koopkracht stijgen. De machtsverschuiving van west naar oost en zuid is voorgeprogrammeerd. Het westen zal alles in het werk stellen om die verschuiving te vertragen. Tegenhouden kan het westen dat niet. Na verloop van tijd zal het na machts-en welvaartsverlies moeten capituleren en samenwerken… -DGZ-