Vertrouwelijk memo COA: asielcrisis houdt aan, in januari 10.000 plekken tekort

Source: Vertrouwelijk memo COA: asielcrisis houdt aan, in januari 10.000 plekken tekort | RTL Nieuws

Oorlog tegen de bevolking en beleid maken in het belang van andere entiteiten verandert na verloop van tijd de reguliere orde in wanorde. Niemand snapt nog waar de politiek mee bezig is, en de burger herkent zich niet meer in beleid.

Deze wanorde heeft men bewust in het leven geroepen. Via deze huidige onrealistische en onnatuurlijke kunstorde is men uit op een orde die de logische en natuurlijke maatschappelijke structuur volledig moet wegvagen en vervangen.

Een onechte kunstorde zorgt ervoor dat de wereld op zijn kop staat voor iedereen die de natuurlijke orde nog kent en aanhangt. Men is er in geslaagd om landsgrenzen niet meer te bewaken, massaal worden mensen uit andere culturen geïmporteerd, van mannen probeert men vrouwen te maken (en andersom), gezonden worden “ziek” verklaard, crises worden aan de lopende band gecreëerd, leugens worden waarheden (en andersom)… en men accepteert het alsof het onderdeel van de normale orde zou zijn om minstens 10.000 asielplekken te reserveren. Minstens…. er komen er nog meer in het kader van bewust uitgevoerd afbraak – en vernietigingsbeleid. De volgende horde staat al in de startblokken om hier te blijven, of om ze een extra aanloop te laten maken door ze meerdere keren te laten “vluchten”. De ongevraagde doorgifte van de televisiezender “Nickelodeon Ukraine” doet vermoeden dat ze hier niet zo snel meer weggaan… -DGZ-