Voltallige kabinet haast zich weg tijdens betoog van Thierry Baudet over Kaag: ‘Te veel waarheid?’

Source: Voltallige kabinet haast zich weg tijdens betoog van Thierry Baudet over Kaag: ‘Te veel waarheid?’

Wij kunnen niet beoordelen of het klopt wat Baudet beweert. Wel gaan wij ervan uit dat veel mensen de laatste tientallen met de voor het regime juiste instelling op bepalende posities geplaatst werden. “Toevallig” dienden de genomen besluiten de laatste jaren vrijwel nooit de belangen van het eigen volk, met als speerpunten uiteraard de massale import van “vluchtelingen”, “asielzoekers” en ander hier niet te integreren gespuis via onbewaakte en ongecontroleerde grenzen. De door onze bestuurders verzonnen argumenten werden er aan de haren bijgesleept om hun volksvijandig doen en laten te verantwoorden.

“Op de dag dat weer veel Nederlanders hun energierekening van de mat halen en een rolberoerte krijgen, horen ze van Kaag in de Kamer dat ze ‘bovenal’ rekening moeten houden met het leed van de Oekraïners. Dat is niet alleen een bord voor je kop. Dat is voorbij alles,” stelt journalist Joost Niemoller.”

Steeds worden er vermeend achtergestelde groepen verzonnen die onze extra aandacht zouden verdienen. Het hele scala is al aan bod gekomen en momenteel zijn toevallig Oekraïners aan de beurt, omdat het kan… -DGZ-