Vrouw (66), die halve ton had verstopt in sokken, krijgt maximale werkstraf voor bijstandsfraude

Source: Vrouw (66), die halve ton had verstopt in sokken, krijgt maximale werkstraf voor bijstandsfraude | Binnenland | Telegraaf.nl

“De straf valt lager uit dan de eis, omdat de rechtbank rekening heeft gehouden met de gevorderde leeftijd van de Hoofddorpse en met het feit dat ze nooit eerder met politie en justitie in aanraking was gekomen.”

Niet de cel in, zoals verwacht en voorspeld en al helemaal niet het land uit, hetgeen volgens de logische orde de enig juiste vervolgmaatregel zou zijn (de eerste stap is het verbod om het land binnen te komen).

Naast alle ontlastende argumenten die er aan de haren bijgesleept werden, komt er nu ook nog de “gevorderde leeftijd” bij. Bovendien is het niet zo verwonderlijk dat ze hier nooit met politie en justitie in aanmerking kwam omdat ze het grootste deel van haar leven in Irak doorbracht. 

Dat zijn dus de mensen die hier nooit iets zullen uitvreten, alleen maar geld kosten en ook nog in de watten gelegd, en mede daarom BEWUST tussen de eigen bevolking geschoven worden. Volksvijandiger en destructiever kunnen democraten het niet maken en de reden waarom wij adviseren om in deze heersende wanorde zo min mogelijk actief te zijn: niet participeren, niet investeren en geen vinger méér krom maken dan noodzakelijk… -DGZ-