Waarom laten Kaag + Rutte dit gebeuren?…

“Waarom nemen ze het niet op voor het personeel? Waarom gooien ze al die criminele asielzoekers niet het land uit? Wat heeft dat tuig hier te zoeken? Wanneer komt er een asielstop? Doe wat! Optreden of aftreden.”

De conclusie die men kan trekken is dat het precies dát is wat men bereiken wil: wanorde, onveiligheid, onbegrip, en onzekerheid. Het regime leeft ervan. Zou dat namelijk niet het geval zijn, had men allang ingegrepen en schoon schip gemaakt. 

De bevolking betaalt belastingen, premies en heffingen om orde, rechtszekerheid en veiligheid gegarandeerd en gerealiseerd te zien, en dat is de taak van onze bestuurders. Ze doen het echter niet. De titel “volks- en landverraders” is dus op zijn plaats. Bovendien is het vragen om optreden NADAT ze illegaal de landgrenzen overschreden, mosterd na de maaltijd én het geeft bovendien aan over hoeveel criminele energie het politieke samenraapsel beschikt. Dit vullis zal ook de tactiek van de gespeelde afkeer tegen de burgers niet zo snel opgeven en het volk als nutteloze vreters blijven beschouwen die niets te vertellen hebben… -DGZ-