Wat staat ons te wachten?…

Twee recente video’s die geïnteresseerden vertellen wat er staat te gebeuren, wie de verantwoordelijken zijn (tip van de sluier: niet Poetin) en duidelijk maken wat mensen concreet kunnen doen om zichzelf en hun gezin te beschermen tegen de komende ontwikkelingen en gebeurtenissen.

We waarschuwden bijtijds en dus al jaren hiervoor. Het komt, het was voorspelbaar en het is onvermijdelijk. De media zullen de mensen niets vertellen en stoer doorgaan met nietszeggend propaganda-geneuzel in opdracht van het regime. Kortom ze willen niet dat u weet dat HUN geldsysteem NIET-DUURZAAM(!), stervend is, en elke niet voorbereide gaat meesleuren in de val. Om het verhaal compleet te maken hoort deze waarschuwing er ook bij. “Democraten” hebben getoond geen volksvrienden te zijn.

In voorkomende gevallen (als er bijvoorbeeld geen geld meer uit de automaat komt, of geldontwaarding echt gaat toeslaan) hebben overheden controle over de massa nodig. De eerste oefeningen en voorbereidingen met “lockdowns” hebben we immers al gehad… -DGZ-