Wat te doen tegen moordregime Iran? 

Source: Wat te doen tegen moordregime Iran? | Binnenland | Telegraaf.nl

“Moordregime” Iran in verband met de dood van twee(!) demonstranten en politiek Den Haag worstelt met de vraag hoe ze dat regime moeten aanpakken. 

Ze moeten niks en ze hoeven ook niks te doen. Ons wordt ook al jarenlang aangekletst dat onze (in feite HUN) nieuwe normen en waarden de beste normen en waarden ter wereld zouden zijn. Andere landen met andere culturen houden er nou eenmaal een heel ander wereldbeeld op na dat niet verenigbaar is met het westerse. De verantwoordelijken weten dat drommels goed en importeren daarom ook veelvuldig mensen met een geheel ander wereldbeeld. Het doel is immers te zorgen voor zoveel mogelijk onvrede en onrust.

In tegenstelling tot datgene wat men ons wil doen geloven is er niet één wereld met één soort volk, één wereldbeeld, één cultuur en één toekomstige regering. Men heeft geen enkel recht om anderen onze (door HUN toedoen inmiddels misvormde en onklaar gemaakte) cultuur, normen, waarden, gebruiken en gewoontes op te dringen. Andersom geldt hetzelfde. Via proganda wil men ons dat wel doen geloven… -DGZ-