Watch: Zennials Are Terrified Of Military Draft As War Looms

Source: Watch: Zennials Are Terrified Of Military Draft As War Looms | ZeroHedge

“And of course, as the manure hits the fan they will continue to blame “capitalism” instead of the socialist/globalist ideals they have been supporting for years.”

De generatie Z…

“Military recruitment numbers for the past several years have been dismal, with up to 77% of Gen Z not even meeting preliminary physical and mental qualifications as well as not being able to pass criminal background checks.”

…tot niet zoveel in staat en in veel gevallen onbruikbaar in de samenleving, maar wel achter elke door het regime aangereikte nep-ideologie aanhollen die daardoor na verloop van tijd steeds meer gaten in de romp van het schip slaan. Het waren de ouders van deze generatie die in plaats van iets zinnigs opeens kunstgeschiedenis gingen studeren. De Z-ers plakken zich vast aan het asfalt, wapperen met vlaggetjes en gooien met pluche-beertjes om anafabete criminele buitenlanders te begroeten en van harte welkom te heten. 

De eerste generatie bouwt vermogen op, de tweede beheert het vermogen, de derde studeert kunstgeschiedenis en na de vierde begint iedereen weer van voren…

De cyclische neergang en verloedering die wij hier vaker aan de orde stellen, komen dus niet zomaar uit de lucht vallen. Ze zijn voorspelbaar en dus kan iedereen die WIL, zien wat er gebeurt en zich (mentaal) voorbereiden op het einde van de 80-jaren cyclus… -DGZ-