’We importeren een burgeroorlog’

Hij onderhield intensieve contacten met Nederlandse en Belgische jihadisten en sluisde gelijktijdig informatie door naar de Belgische staatsveiligheidsdienst. In zijn nieuwste boek ’Dubbel leven’ beschrijft de Palestijns-Vlaamse onderzoeker Montasser AlDe’emeh (29) de periode waarin hij werkte als informant. Dit gevaarlijke dubbelspel leverde hem een plek op de dodenlijst van IS op. AlDe’emeh waarschuwt Europa: „We zijn op weg naar een burgeroorlog.”

Source: ’We importeren een burgeroorlog’

De brandhaarden in en rond de grote steden in West-Europa en andere bolwerken zoals het Ruhrgebied in Duitsland bevinden zich op, of grenzen aan Nederlands grondgebied. Landsgrenzen kent de aanwezige en nog steeds groeiende reislustige vijfde colonne niet. Naarmate de tijd vordert, neemt het risico van deze burgeroorlog toe. Krijgsmacht en politie werden “ontwapend” of worden elders ter wereld ingezet. 

“We staan aan de vooravond van burgeroorlog-achtige toestanden met mensen die Europa willen veroveren, in combinatie met (pseudo-)oorlogen elders op de wereld.” – Wat eraan komt (vervolg)…  -DGZ-