WEF Founder Klaus Schwab Calls for a ‘Great Narrative’ for Humankind

Source: WEF Founder Klaus Schwab Calls for a ‘Great Narrative’ for Humankind

With respect to the first obstacle Schwab mentions, the WEF’s great reset itself is a polarizing agenda that, if anything, has brought the common will of the people against it — not for it — people don’t like being told they’ll own nothing and they’ll be happy.

Niet voor niets is Klaus Schwab de laatste tijd vaker in het nieuws. De elite/het regime heeft altijd “frontrunners” nodig die uitblinken met controversiële uitspraken. Natuurlijk wil niemand horen dat je later niets zult bezitten en toch gelukkig zult zijn.

Steeds is het zo dat wanneer angst, woede en treurnis ontstaan, het volk gemakkelijk te manipuleren en aan te sturen is. Momenteel worden ons de (georganiseerde) crises inclusief oorlogsdreiging met Rusland om de oren gegooid en het zijn steeds dezelfde raddraaiers die verantwoordelijk zijn: overheden/regeringen, de media, de industrie, centrale banken/het financiële complex, en het is ook steeds dezelfde fase waarin de meeste chaos door hen gecreëerd wordt: de (jaren durende) eindfase van hun geldsysteem. Niet meer terug te betalen schuldenbergen met toenemende geldontwaarding zijn verschijnselen daarvan.

Bij door hen gewenste gedrags- en ordeverandering slaan ze graag naar wespennesten om een reactie uit te lokken. Het is daarom zo belangrijk om daar niet op te reageren en je eerder bezig te houden met het tegenovergestelde van de gewenste gedragsverandering.

Onze superdemocraten blinken de laatste tijd niet voor niets uit in volksbedreiging. Ze hebben de opdracht “van boven” (het ware regime) gekregen om de bevolking woedend te maken en uit de tent te lokken. De woede en (corona-)angst mag dan wel bij veel mensen opgewekt zijn, maar we hebben ervoor te zorgen dat we steeds de controle hebben en ons niet als verwarde, agressieve en verdeelde wespen uit het nest laten jagen… -DGZ-