Woede over Brusselse hulp bij zoektocht naar helikopter Iran: ’Gaan jullie hierna Poetin redden?’

Source: Woede over Brusselse hulp bij zoektocht naar helikopter Iran: ’Gaan jullie hierna Poetin redden?’ | Buitenland | Telegraaf.nl

Het zijn twee werelden… die ene kunstwereld die polariseert, verdeelt, hetze verspreidt, afleidt, ons opzadelt met een schijndemocratie en bol staat van de leugens, propaganda en volksbedrog, is voor ons bedoeld en wordt in het wereldtheater speciaal voor ons en onze volksvertegenwoordigers zo opgetuigd. 

Die andere wereld, de echte wereld van de grote jongens, het geldregime, ziet er heel anders uit. Hier worden de globaal-strategische belangen op een ander niveau uitgevochten en daar gelden hele andere regels, waar men zich dan niet aan houdt als het niet uitkomt, en men op provocatie uit is. Er wordt dan geen mediale aandacht meer aan besteed en de oude afspraken bestaan opeens niet meer.

Langzaam worden feiten uit de berichtgeving en uit het geheugen verbannen en wordt de geschiedenis geleidelijk al herschreven. In de hoofden van de massa mag alleen nog maar de inval van Russen in de Oekraïne gebeukt worden. Wat eraan vooraf ging is door de illusionisten al weggegoocheld…

“To justify its existence, NATO constantly needs an external enemies and conflicts. Documents show Gorbachev was assured US wouldn’t expand NATO into Central and Eastern Europe.