Yeşilgöz: spoedoverleg met OM en politie over uit de hand gelopen demonstraties, maat helemaal vol

Source: Yeşilgöz: spoedoverleg met OM en politie over uit de hand gelopen demonstraties, maat helemaal vol | Binnenland | Telegraaf.nl

Vergeleken met het jarenlange volksbedrog op grote schaal is geen middel of actie te zwaar. Het gaat immers niet alleen om de boeren zoals ze ons dat nu willen doen geloven, het gaat om de manier waarop het volksbelang volledig ondergeschikt gemaakt is aan hogere doelen die het geldregime voor ogen heeft.

Waar het politiek samenraapsel nu pas klaar mee is, is voor realisten al veertig jaar, die alleen maar oorlog tegen het eigen volk betekenden, de maat meer dan vol. Het gaat om het recht van het ontwapende volk om zich met álle mogelijke middelen te verdedigen als het aangevallen wordt. Het is immers oorlog tegen het volk… Corona en massa-immigratie zijn nog maar twee actuele voorbeelden.

De guerilla-oorlog van het geldregime in samenwerking met nationale regeringen tegen het volk duurt al minstens tientallen jaren. In feite draait het steeds om het volksbedrog zoals in dit commentaar beschreven. Het is het globale geldspel waaraan het geldregime haar macht ontleent die weer garant moet staan voor de wereldmacht.

We hebben er zo onze twijfels over of onze bestuurders en volksvertegenwoordigers wel beseffen dat ze in hun surrogaat-bubbel een ideologisch gebaseerde kunstorde najagen die met de belangen, normen en waarden van de van oorsprong christelijke, westerse, en overwegend blanke bevolking niet te verenigen is.

Hooguit presteert men het om HUN denkbeelden via dwang op te leggen aan de eigen bevolking. Onze aangeboren drijfveren en motivatie mogen dan wel onder de gevolgen van HUN volksvijandige kunstorde bedolven zijn, ze zijn niet dood. Het volk vecht dan ook volgens de hier geldende natuurlijke een logische principes terug, of dat de volksbedriegers in hun bubbel nou bevalt of niet… -DGZ-