You are the generation that forgets…

“You are the generation that forgets. The fourth generation goes to war, because we forgot the first three… “

De eerste generatie bouwt op, de tweede beheert… de derde generatie studeert kunstgeschiedenis, de vierde generatie heeft alleen nog maar schulden en is de oorlogsgeneratie.

“This is why they need war. This is why Europe is going into war…” – Niet meer terug te betalen schuldenbergen die over de rug en zonder toestemming van de bevolking zijn gemaakt, waarmee men de tijdelijke welvaart van de afgelopen tientallen jaren ONGEVRAAGD financierde…” – Het “vrije, vredelievende en democratische” Westen wíl die oorlog.

Om de afleiding en misleiding voor de bedrogen massa compleet te maken, heeft men een waar wereldcircus opgericht waarin ons dagelijks een surrogaat-wereld wordt opgediend die wij voor de enige echte wereld moeten houden.

Alles omvattend zouden we kunnen stellen dat vrijwel ÁLLES dat ons via de officiële kanalen gevoerd wordt (kranten, internet, tv) als niet ter zake doende ruis en ballast genegeerd dient te worden, teneinde door de bomen het bos weer te kunnen zien. HUN extreme het eigen volk bedriegende oorlogstactiek verlangt nou eenmaal ook uitzonderlijke passende tegenmaatregelen. Absoluut niet meedoen in HUN nep-wereld en slechts op spaarvlam en voor de show een beetje mee sputteren horen daarbij… -DGZ-