’Zadel school niet op met taken verzorgingsstaat’

Source: ’Zadel school niet op met taken verzorgingsstaat’ | De Kwestie | Telegraaf.nl

Dat doet de overheid graag en wentelt bovendien de kosten steeds af op de belastingbetaler. Gemakkelijk en niemand merkt dat. 

Ook in dit geval weer: onopvallend, stukje bij beetje, jaar in jaar uit en al die kleine beetjes zorgen aan het eind van de rit voor flinke brokken verantwoordelijkheid en vrijheid die de burgers ongevraagd ontnomen worden. In dit geval is het valse argument dat die “arme kindjes” uit gezinnen met een bijstandsuitkering of behorend tot een kwetsbare groep toch echt geholpen moeten worden. Staatspropaganda zorgt ervoor dat de meerderheid, elke dag bezig met werken of anderszins belast met geld verdienen of het hoofd boven water te houden, die jarenlange stortvloed aan leugens of halve waarheden blijft geloven. Men heeft immers geen tijd om zich in de waarheid te verdiepen.

“When the state does everything for you, it will soon take everything from you – you will then have no basis for personal freedom, political freedom, or economic freedom”

Gemak en (tijdelijke) materiële welvaart verblinden de massa nou eenmaal. Cijfers liegen niet, de overheid wel, en dat al jarenlang… -DGZ-