‘Zakkenvullers en leugenaars’: Rutte IV moet vertrouwen terugwinnen, maar hoe?

Source: ‘Zakkenvullers en leugenaars’: Rutte IV moet vertrouwen terugwinnen, maar hoe? | RTL Nieuws

Mocht elk land zelfstandig kunnen en mogen beslissen, zag het er heel anders uit op de wereld. Het is niet zo… Andere machtsblokken beslissen in welke richting de volkeren GEDWONGEN worden zich te degenereren. Jarenlang tegen de belangen van het eigen volk regeren wreekt zich. Alle democratische regeringen in de westerse wereld zijn gedwongen de belangen van andere entiteiten te dienen op een zodanige wijze dat het niet of zo min mogelijk mag opvallen. “Gratis” geld in de vorm van uitkeringen, toeslagen, tegemoetkomingen en andere fraaie toezeggingen en uitgaven zorgen voor goedkeuring door het publiek. Samen met de tientallen jaren durende propaganda draait het circus door …. tot het geld op dreigt te raken, sterk aan koopkracht verliest en er steeds minder te verdelen is. 

De mensen die werkelijk aan de touwtjes trekken, hebben al eerder een afbraakbeleid gestart. Het huidige systeem wordt afgebroken en er is geen weg terug. Het wordt steeds ruwer en daar hebben we hier al sinds jaren voor gewaarschuwd evenals voor (mentale) voorbereiding op die omwenteling. Afsluiten met de huidige orde en structuren is het parool. Ook voorspelden we onverwachte gebeurtenissen, die veel onvoorbereide mensen (bijna) tot waanzin zal drijven. Er is nog meer vuurwerk op komst. We hebben te maken met een tot over de oren in de schulden zittende generatie op basis waarvan de illusionaire welvaart en rijkdom is verkregen. De derde wereldoorlog is een feit en wordt gevoerd tegen de volkeren. De tegenstander vermomt zich als deskundige, journalist en politicus in samenwerking met wereldconcerns en conglomeraten als de grootste profiteurs. De krachtigste wapens zijn (des)informatie en angspropaganda die mensen verwarren, verdelen, ergeren, onzeker maken en ze in het ongewisse laten. 

Uiteindelijk zijn schulden schulden die betaald gaan worden. De burger borgt. Meerdere cycli, waaronder de generatie- en geldcyclus gaan min of meer gelijktijdig eindigen… -DGZ-