Zorgverzekeraar CZ: ’Kunnen niet meer garanderen dat zorg altijd voor iedereen toegankelijk is’

Source: Zorgverzekeraar CZ: ’Kunnen niet meer garanderen dat zorg altijd voor iedereen toegankelijk is’ | Financieel | Telegraaf.nl

Eindelijk iemand die zegt waar het op staat. Te veel, te druk, te mensgericht, te zorgzaam, te betuttelend, te complex en uiteindelijk allemaal al jaren veel te duur en voor steeds meer mensen onbetaalbaar. Een overcomplex gemaakte(!) samenleving houdt niet stand wanneer de laatste fase van de geldcyclus is aangebroken en geldontwaarding huis gaat houden. 

Niet alleen op het gebied van de zorg. Het betreft álle sectoren en werkterreinen. Op grote schaal is DE MUUR in zicht. Of het nou autorijden betreft, of alle andere gedragingen en gewoontes die ons leven tot nu toe bepaalden. Het zal in de toekomst drastisch moeten veranderen. In onderstaand commentaar verwezen we naar de gevolgen van het langer dan 50 jaar geleden ingevoerde beleid dat gedoemd was om te falen, maar tot voor kort nog kon functioneren zonder dat de gebreken en onevenwichtigheden konden opvallen. We zijn zelfs in staat om een exacte startdatum van die verstoringen en scheefgroei te bepalen. De huidige generatie jonge democraten weet niets van die “Great Distortion” en lost die dus ook niet op.

“…bij mooi weer lijkt alles koek en ei, bij slecht weer gedragen onze bestuurders zich opeens als niets en niemand ontziende wolven in schaapskleren.”

Nu blijkt dat de keizer naakt is en men niet in staat is om de voorheen met ongedekt geld gekochte kunstsamenleving te kunnen blijven financieren. Vrijwel alles om ons heen is gekocht en omgekocht om maar vooral de logische orde te kunnen ondergraven. 

De geldstromen gaan opdrogen. Men doet alle moeite om via in het leven geroepen crises de aandacht af te leiden van de ware oorzaak van het verval en door het benoemen van zondebokken die voor alles en nog wat verantwoordelijk zouden zijn, inclusief het veroorzaken van oorlogen en conflicten. Het “handelsmerk” van het westen is om op het voor haar meest geschikte moment via provocatie en escalatie over te gaan tot oorlog.

Oorzaak is echter het installeren en in stand houden van een NIET DUURZAAM geldsysteem door democraten van allerlei pluimage wereldwijd. Ze kunnen moeilijk toegeven dat zij verantwoordelijk zijn voor de installatie daarvan, gevolgd door het huidige afbraakbeleid en de toekomstige verliezen van het volksvermogen… -DGZ-